DESPRE NOI

Despre Noi SC OANA ANDI SERV SRL a luat fiinta in anul 2013, avand codul CAEN 1414 – Fabricarea de articole de lenjerie de corp, de catre doamna Ciuraru Ancuta.
Politica internă de dezvoltare a firmei, prevede oferirea unor servicii şi lucrări în domeniul productiei de lenjeriei de corp, în conformitate cu cerinţele de calitate prevăzute de normativele naţionale şi de standardele europene, în contextul unei bune politici de preţ, prin oferirea unor servicii la un preţ cât mai scăzut, acceptabil pentru beneficiari.
Prezentul proiect care se doreste a fi implementat prin ajutorul financiar solicitat face parte integrantă dintr-un plan de dezvoltare al societăţii şi anume, am considerat că va fi necesară extinderea activitatilor prin modernizarea locului de muncă, pentru creşterea gradului de motivare şi de responsabilizare în rândul angajaţilor, prin dotarea cu utilaje performante în vederea creşterii productivităţii, a reducerii pierderilor şi a unei organizări eficiente a muncii.
Veniturile societăţii vor fi realizate si din produtia de lenjerie de corp către diverşi beneficiari, cu precadere, persoane fizice dar ,si pentru firme din domeniul de activitate.
Serviciile contractate de către societate vor fi executate cu profesionalism şi responsabilitate, astfel încât nu vor fi situaţii de penalizare sau nerecepţionare a acestora de către beneficiari.

despre2Viziunea societatii este următorul slogan: noi dorim ca toate femeile să aibă posibilitatea de a exprima individualitatea feminina. Dorim să creăm haine pentru femeile moderne şi încrezute în sine care vor să se îmbrace după gustul şi stilul său personal, rămânând întotdeauna luxoase, feminine şi la modă.
Viziunea afacerii consta in necesitatea comunicarii si transmiterea de mesaje insotite de sentimente, incredere, devotament,celor care simt nevoia receptionarii acestora in anumite contexte de relationare, prietenie,amintire si iubire. Succesul nostru se bazeaza pe satisfacţia şi succesul beneficiarilor noştri, atitudinea noastra orientată către client este esenţială. Vom cunoaşte şi vom învăţa valoarea partenerilor noştri de afaceri şi muncim pentru succesul nostru comun. Noi vă vom oferi continuitate într-un mediu atât de dinamic şi atât de concurenţial.
Angajatul „cheie” din firma este reprezentat de catre d-na Ciuraru Ancuta, studiile efectuate de catre Ciuraru Ancuta, in cadrul Scolii Postliceale a Grupului Scolar de Industrie Alimentara Fetesti-Specialitate Contabil- Statician, au permis invatarea abordarii corect si eficient a situatiilor cu care ma pot confrunta in functia de administrator al unei societati comerciale.

Într-o lume în care tehnologia si inovarea atinge fiecare aspect al vieţii noastre de zi cu zi, noi împreuna cu viitorii parteneri şi asociaţi ai companiei venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri în mod expert ,vom fi întotdeauna un furnizor de soluţii de vârf şi calitate în domeniul designului vestimentar, aspirând să devenim cea mai admirată companie din domeniul nostru de activitate. Acesta face ca noi să fim prima alegere pentru clienţii şi angajaţii noştri.

S.C. OANA ANDI SERV S.R.L a fost constituita in scopul oferirii persoanelor juridice de tipul societatilor comerciale dar si persoanelor fizice , posibilitatea de a procura lenjerie de corp, de calitate dintr-un loc cu o ambianta deosebita si la preturi competitive.Astfel, s-a luat decizia achizitionarii de echipament specific , adica masini de brodat prin proiect pentru a reusi sa producem imbracaminte de calitate si moderna. Produsele de imbracaminte sunt de serii mici ,la preturi competitive si vom cauta premanent noul. Factorii care vor contribui la realizarea scopului propus sunt calitatea produselor, varietatea acestora, pretul rezonabil, deservirea rapida, precum si amabilitatea si serviabilitatea angajatilor.